Vallensbæk er en bydel i Storkøbenhavn, der ligger tæt ved Køge Bugt Strandpark. Bydelen har cirka 15.000 indbyggere og ligger cirka 16 kilometer sydvest for Rådhuspladsen og derved Københavns centrum. Vallensbæk grænser op til Brøndbyøster i Vest, Glostrup og Albertslund i nord og Ishøj og Taastrup i vest. Kommunen er altså centralt placeret i det område, man kalder Vestegnen, som betegner en række kommuner og byer lige vest for København. Kommunen i sig selv er meget forskelligartet, og derfor lever der også mange forskellige mennesker i Vallensbæk. Mod syd finder man selve bykernen af Vallensbæk med blandt andet stationen, stranden og moderne boliger. I midten af kommunen er der landsby med en kirke fra middelalderen. Mod nord er der igen villakvarterer. På den måde er Vallensbæk en forstad til København, der indeholder mange forskellige ting.

Professionel flytning i Vallensbæk

Skal du flytte til eller fra Vallensbæk, står vi hos VIKA-flyt klar til at klare ærterne for dig. Vi er et flyttefirma med en ambitiøs mission: vi vil være det foretrukne flyttefirma i det meste af Sjælland og København. Derfor tilbyder vi selvfølgelig også vores services til indbyggerne i Vallensbæk. Ingen opgave er for stor eller lille for os, og vi arbejder for både private og virksomheder. Vi er indstillet på at møde de forskellige behov, der tilhører forskellige typer af kunder. Derfor står vi klar til at hjælpe, hvad enten du skal have flyttet et helt kontor eller bare en tung statue i hjemmet. Vi går til alle opgaver med stor seriøsitet og starter altid med en planlægningsfase, hvor vi prøver at undgå problemer på vejen, så vi kan garantere vores kunder en sikker og effektiv flytning. Som en del af vores service timer vi det gerne efter dine behov, så vi afhenter og leverer ting på tidspunkter, der ikke generer dig eller dine ansatte på kontoret.

Effektive privat- og erhvervsflytninger

Hvad enten du skal ha en privat flytning eller erhvervsflytning, hjælper vi dig med at flytte til eller fra Vallensbæk. Vi ved, at tiden omkring en flytning kan være både kaotisk og svær for mange. Derfor forsøger vi altid at levere effektive flytninger, hvor vi så hurtigt og nemt som muligt får flyttet dine ting fra ét sted fra et andet. Så skal du flytte til eller fra Vallensbæk, kan vi være din partner gennem hele flytningen, hvor vi sørger for, at alting forløber glat fra start til slut. For at gøre flyttetiden lidt nemmere for dig, kan vi også tilbyde dig opbevaring. Det kan være en god ting, blandt andet hvis det kniber med pladsen før, under og efter flytningen. Hos os kan du for en billig pris få adgang til tørre, opvarmede og sikre opbevaringsrum, hvor du kan have dine ting stående. Det giver både luft i hjemmet og i hovedet, når du er ved at flytte til eller fra Vallensbæk. Og du kan sagtens fortsætte med at opbevare dine ting hos os efter selve flytningen. Derfor er der mange fordele ved at vælge os som dit flyttefirma, når du skal skifte bolig eller arbejdsplads.