Langt de fleste danskere har hørt om Brøndby, formentlig mere end én gang. Brøndby kommune er en Københavnsk forstadskommune og ligger vest for København på vestegnen. Byen er delt i tre bydele – Brøndbyøster, Brøndbyvester og Brøndby Strand. Byen er dog mest af alt kendt for deres fodboldhold Brøndby IF, som er en af Danmarks og Skandinaviens største fodboldklubber. Deres kampe på hjemmestadionet i Brøndby trækker mange lokale og udefrakommende til. Klubben har gennem tiden udmærket sig både herhjemme og på den internationale fodboldscene, blandt andet ved at nå kvartfinalen i Mesterholdenes Europa Cup 1886-87 og ved at kvalificere sig til UEFA Champions League i 1998. Herhjemme er Brøndby IF mest kendt for de store kampe mod ærkerivalerne fra FC København, der hos nogle kendes under navnet ”Slaget om København”. Når man taler om Brøndby, kommer man altså ikke uden om deres dygtige fodboldhold og deres resultater igennem tiden.

Flytning til og fra Brøndby

VIKA-flyt er en virksomhed med en mission. Vores mission er nemlig at blive det mest foretrukne flyttefirma i København og omegn. Derfor tilbyder vi selvfølgelig også vores professionelle services i forbindelse med flytninger til og fra Brøndby. Hvad enten du er privat eller erhverv, tager vi imod både store og små opgaver. Vores uddannede og kompetente flyttemænd er desuden gearet til at tage sig af tunge løft. Det kan blandt andet være flytning af klaverer, kopimaskiner, industrimaskiner og meget andet, som man ikke selv kan klare. Når du skal flytte til eller fra Brøndby, kan vi altså være den perfekte assistance. Vores flyttemænd møder op til tiden og sørger for, at flytningen forløber effektivt og gnidningsfrit fra start til slut.

Flytning og meget mere

Vi er et flyttefirma, der altid forsøger at gøre lidt ekstra for vores kunder. Så udover at vi kan sørge for, at din flytning forløber problemfrit og effektivt, tilbyder vi også en række andre ydelser. For eksempel tilbyder vi gratis lån af flyttekasser, så flytningen bliver lidt nemmere for dig. Samtidig tilbyder vi også opbevaring i tørre, overvågede og sikre opbevaringsrum, hvis det kniber med pladsen under flytningen. På den måde kan du for en lille pris om måneden få lidt mere luft i hjemmet, både under flytningen og efter. På den måde er vi et flyttefirma, der tilbyder lidt ekstra. Står du og mangler hænder i den ene eller anden sammenhæng, tilbyder vi også udlejning af vores mandskab. Vores mænd er nemlig dygtige og kompetente arbejdere, der kan gå til hånde og være til nytte i mange situationer. Du kan derfor også drage nytte af os, selvom du ikke har planer om at flytte til eller fra Brøndby. Vi er nemlig meget mere end blot et flyttefirma. Som en del af vores gode service giver vi gerne et helt uforpligtende tilbud på din opgave. Vi sender en af vores dygtige konsulenter ud for at se nærmere på opgaven først, sådan at vi kan være sikre på, at vores pris matcher opgaven. Det er selvfølgelig helt gratis, og du er ikke forpligtet til at tage imod tilbuddet.