Har du en flytning i Smørum, har du mulighed for at få professionel hjælp fra et af Danmarks førende flyttefirmaer. Hos VIKA-flyt har vi nemlig fokus på København og Nordsjælland, og derfor tilbyder vi også vores effektive flytninger i og nær Smørum. Byen Smørum har postnummeret 2765 og er en del af Egedal kommune. I Egedal kommune findes desuden Ølstykke, Stenløse, Veksø Sjælland og en række mindre byer. Kommunen er forholdsvis ny, da den opstod så sent som i 2007, hvor tre mindre kommuner blev slået sammen under det nye navn. Smørum ligger placeret nordvest for København og indeholder blandt andet bebyggelserne Smørumnedre, Smørumovre og Lille Smørum. Hovedbiblioteket for Egedal kommune finde i Smørum. Smørum er især kendt for Smørum Golfklub, der har over 50 golfhuller i naturskønne omgivelser. Fra Smørum centrum vil det tage cirka en halv time i bil at komme til Københavns centrum.

Flyttefirma med fokus på service

Når du skal flytte til eller fra Smørum, kan du få hjælp til flytningen af professionelle hænder. Vores professionelle flyttemænd står nemlig altid klar til at gøre din flytning til en lidt bedre og nemmere affære. Vi har nemlig stor forståelse for, at en flytning kan være en kaotisk og besværlig ting, der bare skal overstås. Derfor sørger vi for at være så kort tid undervejs som muligt, når vi hjælper dig med at flytte til eller fra Smørum. Vi har fokus på et højt serviceniveau i alle opgaver, hvad enten de er små eller store. Desuden tilbyder vi vores hjælp til både privatpersoner og virksomheder, der har en flytning i Smørum. Vi går ind til alle opgaver med stor seriøsitet, og vi har redskaberne og kompetencerne til også at klare de tunge løft, eksempelvis flytninger af klaverer, kopimaskiner, pengeskabe og arkivskabe. Vi er klar over, at der i en flytning ofte er tale om ting og sager, der ikke sådan kan erstattes, og derfor er vi altid utroligt forsigtige, når vi har med andres ting at gøre. Vi sørger for, at vi så vidt som muligt undgår at gøre skade på både ting og omgivelser. Skulle det alligevel ske, er vi godt forsikret og dækket ind på alle områder. Derfor kan du være helt tryg, når dine ting er i vores professionelle hænder.

Specialister i erhvervsflytninger

Når det kommer til erhvervsflytninger, har vi mange års erfaring, der kan komme dig til gode. Det kan nemlig være et stort og irriterende projekt at skulle flytte en virksomhed, og det kan hurtigt komme til at gå ud over omsætningen i virksomheden. For at undgå det laver vi altid klare aftaler med dig og prøver at flytte uden for selve arbejdstiden. Vi vil gerne undgå alle former for misforståelser, og derfor sætter vi en speciel person på opgaven med at stå for kommunikationen mellem os og kunden. På den vis kan vi være sikre på, at der hele tiden er klare aftaler, hvilket sikrer en langt mere effektiv flytning. Der er altså rigelig grund til at vælge os, hvis du har en erhvervsflytning i Smørum.