Uanset om du er privat- eller erhvervskunde, kan du nu få vores professionelle hjælp til flytninger i og nær ved Slangerup. 3550 Slangerup er en by i Nordsjælland, der har cirka 7.000 indbyggere og som ligger i Frederikssund kommune. Tidligere var Slangerup en købstad og bevarede købstadsrettighederne helt frem til 1809. Den danske skriver og historiker Saxo fra middelalderen har desuden nævnt Slangerup i sine tekster. Slangerups navn er gennem tiden blevet forklaret på mange forskellige måder, men den mest sandsynlige er formentlig, at den første beboer i Slangerup hed Slange eller Slangir. Dengang hed en udflytterlandsby nemlig en torp, og derfor er det sandsynligt, at en mand ved navn Slange eller Slangir er flyttet ud fra en nærliggende landsby og grundlagt den nye, som så er blevet kaldt ”Slangetorp.” Siden da er torp så blevet til -rup. I nærheden af Slangerup ligger både Kvinderup og Manderup. I paradisets have var der som bekendt nemlig foruden slangen også en mand og kvinde, Adam og Eva.

Flyttehjælp til flytninger i Slangerup

Har du en flytning til eller fra Slangerup, kan det være rart at få noget hjælp. Det kan være et helt uoverskueligt projekt at flytte et helt hus eller kontor selv, og derudover er der ofte også nogle tunge eller besværlige løft, som man kan komme til skade på. Derfor tilbyder vi hos VIKA-flyt vores professionelle flyttehjælp til flytninger både til og fra Slangerup. Vi har en ambitiøs mission om at blive det foretrukne flyttefirma i København og Sjælland, og dette mål arbejder vi mod hver dag. Derfor tør vi godt love dig, at du vil opleve en service lidt ud over det sædvanlige, når du vælger os som din partner under flytningen. Blandt andet tilbyder vi gratis lån af flyttekasser, så du kan pakke dine ting sikkert ned uden at skulle betale for det. Derudover timer vi det også gerne med dig og din hverdag, hvornår vi udfører flytningen, så det går mindst muligt ud over dig og din familie eller ansatte. På den måde forsøger vi altid at gøre flytningen lidt lettere og mere effektiv, hvad enten vi arbejder for private kunder eller virksomheder.

Vi tager imod alle opgaver

Hos VIKA-flyt vil vi gerne kunne møde alle kunders behov. Det betyder, at vi tager imod alle opgaver med et smil, både store og små. Så hvad enten du skal have ryddet et helt kontor eller flyttet et enkelt tungt pengeskab, står vi klar til at ordne det for dig. Vores professionelle flyttemænd er uddannede til deres arbejde og går til opgaverne med stor seriøsitet. Desuden har de kompetencerne og udstyret til også at klare de tunge løft, dvs. De sager, som man ellers ikke lige kan tage og flytte rundt på. Det gælder klaverer, flygeler, pengeskabe, kopimaskiner, industrimaskiner og meget mere. Uanset størrelsen på din opgave, møder vi dig med et smil og en service, der er lidt ud over det sædvanlige. Derfor kan du roligt tage imod vores tilbud om flyttehjælp, hvis du har en flytning i eller nær ved Slangerup.