Nivå er en af de byer i Danmark, der har lidt af det hele naturmæssigt. I Nivå er der nemlig både søer, skov og strand at komme efter. Især havnen og strandparken trækker mange lokale og udefrakommende til, når det er godt vejr. Nivå er desuden en by, der har historiske rødder et stykke længere tilbage i tiden end de fleste andre danske byer. Allerede i 1370 bliver Nivå nævnt, dog under andre navne op gennem tiden. Byen har postnummeret 2990 og hører under Fredensborg kommune. Byen har tidligere været kendt for sine tre store teglværker, Sølyst Teglværk, Niverød Teglværk og Nivaagaards Teglværk. Den dag i dag kan man stadig se teglværkenes indflydelse på byen, da de har formet det omgivende landskab med store udgravninger, der i dag er kunstige søer. Desuden har man bevaret ringovnen, der hørte til Nivaagaards Teglværk, og det er verdens ældste, stadig eksisterende ringovn. På den vis bærer byen vidnesbyrd om den tidlige væsentlige industri i Danmark. I dag må Nivås indbyggere beskrives som en blanding af arbejder- og middelklasse, dog med en række liebhaverboliger langs kysten. Hvis du skal flytte enten til eller fra Nivå, har du mulighed for at få professionel flyttehjælp fra vores dygtige flyttemænd.

Dygtige og servicemindede flyttemænd

Hos VIKA-flyt er vi på en særlig mission. Vi har nemlig et ønske om at blive det foretrukne flyttefirma i København og i hele Nordsjælland. Det er et mål, som vi arbejder hen imod hver eneste dag, og som vi tror bedst nås ved seriøsitet og fokus på service. Derfor kan du roligt vælge os, når du skal flytte. Vi tager imod alle opgaver i Kokkedal og omegn, både for private og erhverv. Alle vores flyttemænd er dygtige og uddannede flyttefolk, der har fokus på service. Vi har nemlig forståelse for, at tiden omkring en flytning kan være svær og kaotisk for mange. Derfor sætter vi altid fokus på at møde vores kunders behov og tilbyde dem en gnidningsfri og effektiv flytning. Det gør vi blandt andet ved en tæt dialog med kunderne samt grundigt arbejde i planlægningsfasen. Kun på den måde kan vi undgå misforståelser og unødvendige forsinkelser undervejs i processen.

Vi passer på dine ting

Hvad enten du er privatkunde eller erhvervskunde, er vi klar over, at vi har med dyre, vigtige og sommetider uerstattelige ting at gøre. Derfor behandler vi altid dine ting med den største forsigtighed og omhu. Det gør vi blandt andet ved at pakke ind og polstre, så vi undgår skader på både inventar og omgivelser. Hvis der alligevel mod forventning skulle gå noget galt, eller vi skulle komme til at gøre skade på en eller flere af dine ting, er vi godt forsikrede. Vi har nemlig tegnet en række forsikringer hos et af nordens største forsikringsselskaber, Codan, så vi er godt dækket ind. Derfor kan du roligt overlade dine ting til os i forbindelse med en flytning i Kokkedal og være forvisset om, at vi gør vores alleryderste for at passe godt på dine ting.