Skal du flytte til eller fra Lynge, kan du nu få hjælp fra VIKA-flyt og vores kompetente medarbejdere. 3540 Lynge er en by i Nordsjælland, der har cirka 4000 indbyggere. Byen er beliggende i Allerød kommune sammen med Lillerød, Blovstrød, Vassingerød og Kollerød. Byområdet Lynge består foruden Lynge også af Uggeløse. Byen har en skole, der huser cirka 750 elever. Lynge har desuden en drive-in bio, som trækker mange fra de omkringliggende byer til, når der er forestillinger. Lynge ligger omgivet af Slangerup, Lillerød og Farum. Det tager cirka 30 min i bil at komme fra Lynge til Københavns centrum og cirka 25 min til den nærmeste strand. Har du en flytning til eller fra Lynge, kan vi hos VIKA-flyt være med til at sikre dig en effektiv og professionel flytning fra start til slut.

Vi vil være det bedste flyttefirma

Hos VIKA-flyt har vi en mission om at blive det foretrukne flyttefirma i København og resten af Sjælland. Det betyder, at vi tilbyder vores professionelle flytninger i hele Nordsjælland og selvfølgelig også i Lynge. Vi er klar over, at det er en ambitiøs mission, men vores navn er ikke valgt tilfældigt. Vi tror på, at VI godt KA’, hvis vi bare gør os umage. Derfor kan du være sikker på et højt serviceniveau, når du vælger os som partner i din flytning til eller fra Lynge. Vores flyttemænd er kompetente og godt uddannede, hvilket gør, at de er klar til at varetage din flytning med de mest professionelle hænder. Vi går altid til arbejdet med stor seriøsitet og sætter en ære i at gøre din flytning så nem og effektiv som muligt. Det gør vi blandt andet ved at sætte fokus på den enkelte kunde og finde frem til dennes individuelle behov, før vi begynder. Vi ved også, at planlægningsfasen er vigtig, hvis man vil sikre sig, at alt forløber så glat og problemfrit som muligt. Derfor sørger vi altid for at planlægge en flytning fra start til slut, inden vi går i gang med selve arbejdet.

Alle slags flytninger i Lynge

Da vi vil være de bedste på vores område, tilbyder vi også vores services til alle i København og resten af Sjælland. Uanset om du er privatperson eller en virksomhed, der skal flytte til eller fra Lynge, kan vi være den oplagte partner i flytningen. Vi har blandt andet en lang række servicetiltag, der gør, at vi er gode at vælge, hvis du har brug for en erhvervsflytning. For eksempel timer vi gerne afhentning og levering af dine ting med dig, sådan at det ikke kommer til at forstyrre eller genere dine ansatte eller kolleger i arbejdet. Desuden sørger vi altid for at sætte en særlig kontaktperson mellem dig og os, sådan at vi er sikre på, at kommunikationen er i orden, og der ikke opstår misforståelser undervejs. Disse services gælder selvfølgelig også for privatpersoner, såfremt der er ønske om eller behov for det. Har du en flytning i Lynge, kan du altså roligt vælge os til at sikre en effektiv og professionel flytning fra start til slut.