Har du en flytning i eller nær Kokkedal, og leder du efter et flyttefirma lidt ud over det sædvanlige? VIKA-flyt er en serviceminded og kompetent virksomhed, der kan gøre dine flytninger lidt nemmere. Vi dækker hele Sjælland, og derfor kan vi også tage os af din flytning i Kokkedal. Vi tager glædeligt imod alle opgaver, som kommer til os, både store og små. Det betyder altså, at vi står klar til at hjælpe, uanset om du skal have tømt et helt hus eller blot rykket en tung ting. Desuden tilbyder vi også vores ydelser for både private og virksomheder. I alle henseender er det vores mission at kunne gøre en flytning, der ellers kan være en omfattende og sommetider besværlig ting, både hurtigere og lidt mere behagelig for dig. Det gør vi ved at yde en service, som du ikke nødvendigvis møder andre steder. Det er nemlig vores mission at blive det foretrukne flyttefirma i Nordsjælland, og derved også Kokkedal, og denne mission arbejder vi hen imod hver dag. Når du ønsker dig kompetent hjælp til din flytning i Kokkedal, er det altså os, du skal gå til.

Vi tilbyder flytninger i Kokkedal

Kokkedal er i virkeligheden ikke en by, men en bydel i Hørsholm byområde. Dog har Kokkedal stadig sit eget postnummer, der er 2980, og bydelen hører under Fredensborg kommune. Kokkedal ligger cirka 20 kilometer syd for Helsingør og 30 kilometer nord for København. Kokkedal har fået sit navn efter det nærliggende Kokkedal Slot, som i virkeligheden er et godt med en historie, der rækker langt tilbage i tiden. Til slottet hører desuden en 8,7 hektar park. Kokkedal har desuden en golfklub. Hvis du skal flytte til eller fra Kokkedal, står vi som altid klar til at hjælpe. Vi har mange års erfaring med både privat flytninger og erhvervsflytninger. Derfor tror vi også, at vi kan hjælpe dig med en effektiv og professionel flytning.

Flyttefirma og meget andet

Som sagt sætter vi en ære i at tilbyde en service, der er lidt ud over det sædvanlige. Derfor tilbyder vi også en række services, som ikke nødvendigvis hører til hos et flyttefirma som VIKA. For eksempel tilbyder vi opbevaring af møbler, så du har et sted at gøre af de ting, som der måske ikke lige er plads til før, under og efter flytningen. For en beskeden pris har du adgang til tørre og opvarmede rum, som selvfølgelig er videoovervågede døgnet rundt. Og det er kun en af de ting, der gør, at vi skiller os ud fra et almindeligt flyttefirma. Vi har også et dygtigt mandskab, der altid går til arbejdet med stor seriøsitet. Vi tilbyder udlejning af dette mandskab, også i andre forbindelser end flytninger, så du kan få glæde af et par ekstra kompetente hænder i mange sammenhænge. På den måde kan du bruge os til meget mere og andet end blot din flytning i Kokkedal. Vi giver også gerne et helt uforpligtende tilbud på en opgave, hvis du ønsker at vide, hvor vi ligger prismæssigt. Vi sender en konsulent ud til dig for at inspicere opgaven, og derfor giver vi et helt gratis tilbud, som du selvfølgelig ikke er forpligtet til at tage imod.