VIKA-flyt er et serviceminded flyttefirma, der dækker hele København og Nordsjælland. Derfor tilbyder vi også vores hjælp til effektive flytninger til indbyggere i Humlebæk. 3050 Humlebæk er en ny i Nordsjælland med næsten 10.000 indbyggere, der hører under Fredensborg kommune og Region Hovedstaden. Byen er forbundet med både København og Helsingør af Kystbanen, der stopper på Humlebæk station. Humlebæk var oprindeligt et fiskerleje med en historie, der kan spores helt tilbage til 1500-tallet. Byens fordelagtige placering ved kysten og havet har siden da haft en stor indflydelse på dets historie. For eksempel blev der ved Englandskrigene anlagt en krigshavn, hvis spor i dag er Humlebæk sø. Selv den dag tiltrækker havnen og de flotte kystlandskaber i byen både lokale og udefrakommende til. Dog er det kunstmuseet Louisiana, der især har sat Humlebæk på landkortet. Kunstmuseet har været åbent siden 1958 og har haft udstillinger af mange anerkendte kunstnere. Louisiana har desuden en flot udsigt over Øresund og den svenske kyst på den anden side, der også tiltrækker mange gæster. Museet er en af de mest besøgte attraktioner i hele Danmark, og man kan derfor ikke nævne Humlebæk uden også at nævne Louisiana.

Vi klarer din erhvervsflytning

Hos VIKA-flyt tager vi imod alle opgaver, der byder sig. Det betyder også, at vi tilbyder vores flyttehjælp til både private og erhverv. Vi er gearet til at kunne flytte store industrimaskiner og hele kontorlandskaber, hvilket betyder, at vi kan være med til at gøre din erhvervsflytning lidt nemmere. Det er vitalt, at en erhvervsflytning er effektiv, da man kun på den måde kan minimere omkostninger og en nedsætning i produktionen. Det har vi forståelse for hos VIKA-flyt, og det afhjælper vi blandt andet ved, at vi gerne udfører flytningen uden for arbejdstiden, så vi ikke kommer til at forstyrre medarbejderne. Under alle erhvervsflytninger har vi den procedure, at vi sætter en kontaktperson mellem os og kunden, sådan at kommunikationen hele tiden er klar, og vi kan undgå unødvendige misforståelse. På den måde kan vi hjælpe dig med at gøre din erhvervsflytning til eller fra Humlebæk lidt mere effektiv og overskuelig.

Vores flyttemænd hjælper med privatflytning

Vores dygtige flyttemænd er alle sammen uddannede til jobbet, og de går til alle opgaver med stor seriøsitet. Som flyttemænd har man nemlig at gøre med andres elskede og nogle gange uerstattelige ting. Derfor sætter vi en ære i at være omhyggelige og behandle alle ejendele med den største forsigtighed, så vi så vidt som muligt kan undgå skader på inventar eller omgivelser. Derfor er vi et rigtig godt valg, hvis du skal have udført en privatflytning i eller nær ved Humlebæk. Det gælder også, hvis du har meget tunge ting i dit hjem, som for eksempel et flygel eller en statue. Vi er nemlig specialiserede i tunge løft og kan derfor også tage os af disse ting. Når du skal have udført en privatflytning, kan du altså være helt rolig ved tanken om, at vores professionelle hænder sørger for at få flyttet dine ting og sager.