Hvis du har en flytning enten til, inden for eller fra Allerød, kan du få hjælp fra et af Danmarks førende flyttefirmaer. Hos VIKA-flyt dækker vi nemlig hele Nordsjælland med vores tilbud om professionelle og effektive flytninger. Allerød er både en by med postnummeret 3450 et stykke nord for København og en kommune, hvor byen Allerød indgår sammen med en række mindre byer, blandt andet Lynge, Blovstrød og Vassingerød. Allerød kommune er resultatet af en sammenlægning af tre mindre kommuner i 1970. Allerød har en historie, der går langt tilbage i tiden. Navnet kommer af træbetegnelsen al, der betyder elletræ, og efterleddet –rød betyder ’rydning’. Navnet betyder altså ”Rydningen mellem elletræerne”. I 1797 skete der en skelsættende begivenhed i byens historie, da en nordsjællandsk bonde gravede hele seks bronzealderlurer op af sin mose. De blev døbt Brudevæltelurerne og er den dag i dag stadig Danmarks og verdens største lurfund. Bronzelurerne daterer helt tilbage i 800 f.Kr., så der har været mennesker på Allerøds jord i flere tusinde år. Allerød har desuden givet navn til en geologisk periode, Allerødtiden (ca. 10.000 f.Kr.), da der i Allerød blev fundet et hidtil ukendt gytjelag i jorden. Allerød har altså en lang historie og er stadig den dag i dag en by, der er omgivet af natur, heriblandt Allerød sø. I Allerød kommuner er der i alt 9 folkeskoler, men kun et gymnasium, nemlig Allerød Gymnasium.

Vores flyttemænd hjælper dig

Skal du flytte til, inden for eller fra Allerød, står vores flyttemænd klar til at hjælpe dig med at klare flytningen effektivt og professionelt. Vi har nemlig stor erfaring med flytninger for både private og virksomheder i hele Nordsjælland. Vi har forståelse for, at en flytning kan være en rodet og besværlig ting, der bare skal overstås, og derfor sætter vi en ære i at klare vores flytninger på den mest effektive vis. Vi er gearet til alle slags flytteopgaver, så hvad enten du bare skal have flyttet én tung ting eller et helt kontor, står vi klar til at træde til. Vores flyttemænd er kompetente og specialuddannede, og de går altid til arbejdet med stor seriøsitet.

Flyttefirma med fokus på service

De fleste kan finde ud af at flytte ting fra ét sted til et andet. Derfor forsøger vi at skille os ud med hensyn til den service, som vi leverer til vores kunder. For eksempel kan vi sørge for at afhente og levere tingene under flytningen på særlige tidspunkter, så det går mindst muligt ud over din hverdag eller dit arbejde. Derudover tilbyder vi også gratis flyttekasser til lån, som du kan bruge til at pakke dine ting mere effektivt ned. Sidst men ikke mindst har vi også mulighed for at tilbyde dig opbevaring af visse ting, som der måske ikke er plads til under selve flytningen. Det sker selvfølgelig i rene, opvarmede og tørre opbevaringsrum, der er videoovervågede døgnet rundt. Der er altså masser af fordele ved at vælge os som flyttefirma, når du har en flytning i Allerød.