Nordsjælland

Vil du flytte til, inden for eller fra Nordsjælland, har du mulighed for at få et af Danmarks førende flyttefirmaer som din partner. Hos VIKA-flyt tilbyder vi nemlig flytninger for både private og erhverv i Nordsjælland. Nordsjælland dækker som betegnelse over det nordøstlige Sjælland, dvs. Den del af Sjælland, der ligger over København. Dog er afgrænsningen af Nordsjælland mod syd og vest ikke nærmere defineret. Blandt de største byer i Nordsjælland er Helsingør, Hørsholm, Hillerød, Ølstykke-Stenløse, Birkerød og Farum. Nordsjælland er især kendt for at være den del af Danmark, hvor den velhavende del søger hen, samt et sted med flot natur. Nordsjælland har nemlig en lang kyststrækning med både strande og skove, som tiltrækker både danskere og turister. På strækningen mellem Hornbæk og Ålsgårde kan man desuden finde flere bunkere tilbage fra besættelsens tid. Der er altså meget at komme efter, når man taler Nordsjælland. Hos VIKA-flyt er vi stolte af at kunne tilbyde vores professionelle flytninger til alle slags mennesker i alle egne af Nordsjælland.

Et flyttefirma med en mission

Hos VIKA-flyt sætter vi hele tiden nye mål for at forbedre os. Vi har dog ét ultimativt mål, som vi hele tiden stiler efter. Vi vil være det foretrukne flyttefirma i København og Nordsjælland. Det kræver hårdt arbejde, da det er et stort område, hvor vi hele tiden skal være klar til at levere effektive og professionelle flytninger. Men som et led i vores opnåelse af dette mål tilbyder vi flytninger for både private og virksomheder i hele Nordsjælland. Hvad enten du vil flytte til, fra eller inden for Nordsjællands grænser, står vores dygtige flyttemænd klar til at tage sig af opgaven. Vi er gearet til at kunne klare opgaver i begge ender af skalaen – så hvad enten du skal have flyttet et enkelt flygel eller en hel kontorbygning, kan vi være med til at sørge for, at alt går som det skal. I alle opgaver sørger vi for at tage en snak med kunden for at finde frem til dennes behov, da alle kunder er forskellige og har deres individuelle behov og krav til vores service. Det betyder blandt andet, at vi gerne timer afhentning og levering af ting, sådan at det ikke generer dig eller dine ansatte. Desuden sørger vi for at planlægge hele flytningen fra start til slut, inden vi går i gang, så vi er sikre på, at alt forløber på en professionel og effektiv vis.

Flyttemænd og meget andet

VIKA-flyt er et firma med mange sider, da vi gerne vil møde så mange af vores kunders behov som muligt. Det betyder blandt andet, at vi udover at tilbyde professionelle flytninger, også tilbyder opbevaring. Det er smart, hvis du for eksempel i forbindelse med en flytning har problemer med at få pladsen til at række til alle dine ting og sager. Desuden lejer vi også gerne vores dygtige og uddannede mandskab ud. I alle situationer, hvor du kan få brug for et par ekstra hænder, kan du altså nu få hjælp fra vores kompetente medarbejdere. De er dygtige arbejdere, der altid går til stålet og sørger for at få tingene gjort. Næste gang du har brug for ekstra hænder, kan du altså for en fair pris få god hjælp fra vores gode medarbejdere. Du kan altså bruge os til meget andet end blot flytninger i Nordsjælland. På den vis forsøger vi ved at tilbyde mange forskellige services at blive det foretrukne flyttefirma i Nordsjælland. Vælger du os, når du har brug for et flyttefirma i Nordsjælland, tør vi godt love dig en service, der er lidt ud over det sædvanlige.

Vi har udført større flytninger for

georg jensen

 

royal copenhagan

 

Louis Vuitton