Vi tilbyder billig palletransport

Paller er en nødvendighed for mange virksomheder, der har brug for dem til at pakke deres varer og sikre en sikker transport af deres varer. Men paller er ikke umiddelbart så nemme at flytte som enkeltperson, og som virksomhed skal I jo have nogle paller hos jer, før I kan pakke jeres varer og få sendt dem af sted. Derfor tilbyder vi hos VIKA-flyt billig transport af paller til især erhvervskunder. Vi laver gerne en individuel aftale med dig omkring vores transport af paller til dig. Og vi garanterer en sikker transport af paller fra start til slut.

Palletransport med VIKA-flyt

Vi er et flyttefirma med fokus på god kundeservice. Vi forsøger at imødekomme kundens behov og tilbyde vores services, så vi gør din hverdag nemmere. Det gør vi for eksempel ved at tilbyde billig palletransport til dig, så du har paller stående klart, så snart du skal bruge dem. Desuden er vi meget fleksible på den måde, at ingen opgave er for stor eller lille for os. Uanset om du skal bruge to eller 100 paller, kan vi altså være dem, der står for at levere pallerne til din virksomhed. Og vi sørger for at levere pallerne på et tidspunkt, der passer dig. For en billig pris tilbyder vi palletransport fra ende til anden – det betyder, at vi står for alt fra transport til aflæsning af pallerne. Har du brug for palletransport af paller til din virksomhed, står vi derfor klar til at hjælpe dig.

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Mange virksomheder har et behov for paller, men selve opgaven varierer ofte i antal og hyppighed. Derfor kommer vi gerne ud til dig og hører mere om, hvad du har brug for med hensyn til billig transport af paller, inden vi giver et tilbud. Dette er selvfølgelig en helt gratis service fra vores side, og hvis tilbuddet ikke passer dig, er det naturligvis også helt i orden. På den måde kan du altid indhente et tilbud fra os, hvis du er i tvivl om, du har behov for billig palletransport til din virksomhed. Vi kan udføre billig transport af paller til alle virksomheder på Sjælland og i København. Hvis du har en virksomhed, der har brug for palletransport, er du derfor altid mere end velkommen til at kontakte os for at få et helt uforpligtende tilbud på din opgave. Du kan enten ringe direkte til os på tlf. 61242424 eller skriv på info@vika-flyt.dk og få et uforpligtende tilbud.

Palletransport