Ydelser

I Vika-Flyt flytter vi for både private og erhverv, ligesom vi tilbyder opbevaring og gratis flytteudstyr til vores kunder.

Vi er et firma med klare visioner for vores service, da vi ved, at service spiller en stor rolle, når det kommer til flytning. Som flyttefirma forsøger vi hver dag at gøre vores kunders flytninger personlige, effektive og sikre.

Vælg én af vores ydelser:

Vi gør din flytning nem og personlig

Vi tager imod alle opgaver, lige fra små transportsager til store flytninger med mange tunge løft. Derfor kan vi også tage os af din flytning.

Vi kan tage os af alt fra planlægning af din flytning til at tømme din aller sidste flyttekasse. Vi har altid fokus på service, tillid, ærlighed og kvalitet.

Vi behandler dine ejendele som vores egne, og skulle der mod forventning gå noget galt, er vores flyttefirma dækket af en af markedets bedste forsikringer.

Har du brug for hjælp til din flytning?

Mangler du et pålideligt og effektivt flyttefirma, er VIKA-flyt det rigtige valg. Hos os er dine ejendele i sikre hænder fra start til slut. Vil du vide mere om os eller vores flytninger, er du altid velkommen til at tage kontakt til os på enten mail info@vika-flyt.dk eller telefon 61 24 24 24.