Pengeskabsflytning

Pengeskabe er tunge og kan være svære at transportere for privatpersonen. Derfor tilbyder vi hos VIKA-flyt hjælp pengeskabsflytning. Vi er eksperter i tunge løft og har den rette viden omkring, hvordan man flytter tunge ting uden at efterlade spor hverken på omgivelserne eller pengeskabet selv. Når du vælger os til din pengeskabsflytning, er du derfor fri for ridser og skrammer på gulv og vægge.

Flytning af pengeskabPengeskabsflytning med fokus på sikkerheden

Når det kommer til tunge løft som eksempelvis en pengeskabsflytning, er sikkerheden et vigtigt fokuspunkt. Derfor sætter vi sikkerheden i første række, og vi gør altid brug af flittige, erfarne og kompetente medarbejdere. Vi behandler dit pengeskab, som var det vores eget. Skulle der imod forventning gå noget galt i forbindelse med en pengeskabsflytning, er vi dækket af en af Danmarks bedste forsikringer. Når du vælger os til en pengeskabsflytning, er dit pengeskab i sikre hænder fra start til slut.

Få et gratis tilbud

Vi giver gerne et gratis og fuldkomment uforpligtende tilbud på din opgave med en pengeskabsflytning, hvis du måtte ønske det.