Kopimaskineflytning

Skal du flytte til kopimaskine, tilbyder vi hos VIKA-flyt kopimaskineflytning. Kopimaskiner er en nødvendighed på mange kontorer og i virksomheder, men når der så skal flyttes lokaler, er kopimaskinen en besværlig og tung maskine at skulle flytte. Derfor tilbyder vi hos VIKA-flyt kopimaskineflytning, så du kan få hjælp til at flytte kopimaskinen af professionelle hænder.

Kopimaskineflytning uden skader og skrammer

En kopimaskine er en dyr maskine, som er irriterende at skulle erstatte. Derfor behandler vi alle kopimaskiner som vores egne, og skulle der alligevel gå noget galt under en kopimaskineflytning, er vi dækket af en af Danmarks allerbedste forsikringer. Hvis du vælger os til din kopimaskineflytning, kan du derfor være sikker på, at din kopimaskine er i sikre hænder fra start til slut.

Ring eller skriv til os

Vi sætter stort fokus på at yde en god service for vores kunder. Derfor er vi altid imødekommende og åbne særlige anordninger i forbindelse med en kopimaskineflytning, hvis der skulle være brug for det. Har du spørgsmål til os eller en forespørgsel på en særlig aftale, er du altid mere end velkommen til at kontakte os.