Arkivskabe

VIKA-flyt tilbyder flytning af arkivskabe for private og især erhverv, der måtte have brug for det. Arkivskabe flytning er en sag, der skal håndteres af professionelle flyttefolk. De fleste virksomheder har i dag et eller flere arkivskabe, som kan være en opgave at flytte. Man skal have styr på sikkerheden, samtidig med at både omgivelser og arkivskabe skal bevares intakte. Vælger du VIKA-flyt til din arkivskabe flytning, er du sikker på, dine arkivskabe er i professionelle og sikre hænder.

Stor erfaring med arkivskabe flytning

Vi har hos VIKA-flyt stor erfaring med arkivskabe flytning og andre tunge løft. Det betyder, at vi har forstand på, hvordan flyttet skal udføres fra start til slut. Vi har fokus på sikkerhed og nænsomhed, så tingenes stand altid er den samme til slut, som da vi begyndte. Grundet vores store erfaring kan vi tilbyde hurtig og effektiv arkivskabe flytning til en god pris, uden at vi behøver gå på kompromis med kvalitet eller service.

Vi kommer gerne ud

En arkivskabe flytning kan både være en stor og lille flytteopgave – det kommer an på antallet af skabe. Derfor sender vi gerne en mand ud til at besigtige opgaven, inden vi giver et tilbud.