Privatflytning

Når du skal flytte dit private hjem, er det vigtigt at du er tryg ved situationen, det er tit overvældene og uoverskueligt at skulle tage stilling til alle tingene ved en privat flytning, men VIKA-flyt kan være med fra starten til planlægning, vejledning samt nedpakningen hvis kunden ønsker dette.

VIKA-flyt har alt flytte materiale der skal bruges til nedpakning, som flyttekasser, silkepapir, flyttetæpper of bobleplast.

Et hjem er meget mere end bare møbler som skal transporteres. Da der ofte er tale om ejendele der reelt set ikke kan erstattes, går VIKA-flyt ind til alle opgaver med stor seriøsitet. Vi lægger stor vægt på at yde en høj service og høj kvalitet i vores arbejde. Vi følger altid opgaven til dørs og behandler møbler, ejendele og ejendom, som var det vores eget til en god pris.

Private flytning i København

Hos VIKA-flyt betyder det meget for os at kunden får den bedste oplevelse, og fremadrettet vil benytte os samt smide anbefalinger til venner og familie.

Vi er meget påpasselige, men hvis der mod forventning skulle ske et uheld, er VIKA-flyt dækket af en af markedets bedste forsikringer. Der kan læses mere om dette under forsikring.

Vores flyttekonsulent vil i samarbejde med dig planlægge din flytning fra start til slut. Har du brug for en ekstra service i form af afmontering, emballering og- eller nedpakning af hjemmet hjælper VIKA-flyt gerne med dette. Efter transport af møblerne til den nye adresse, sætter vi tingene på plads efter dine anvisninger.

Kunne du tænke dig af få en sikker og effektiv flytteoplevelse?

flytte privat