Privatflytning

Privatflytning

Få hjælp til privatflytning af dit hjem, når du skal flytte fra A til B i København eller resten af Sjælland. Vi er professionelle flyttemænd med sans for grundighed, fokus på tryghed og med flyttebenzin i årerne.

Vil du have et uforpligtende tilbud sendt din vej, så ty til tasterne i vores kontaktformular ↓→ eller ring til os på tlf. 61 24 24 24 .

Når du ringer til os, får vi først og fremmest en snak om omfanget af din flytning. Er det ikke let at vurdere din flytning over telefonen, sender vi en af vores dygtige flyttekonsulenter ud til dig til en uforpligtende samtale.

Privatflytning – Dét Vi Ka´ tilbyde dig

Når du hyrer os til at hjælpe dig, vil en af vores dedikerede flyttekonsulenter i samarbejde med dig planlægge din flytning fra start til slut. Vi kan skræddersy en flytteløsning til dig, der passer til dit budget og dine behov. Du beslutter helt selv, om du ønsker:

– Hjælp til hele processen af din privatflytning, herunder afmontering, emballering og nedpakning af dine ting og opsætning af dem i dit nye hjem.

– Eller om du blot vil have hjælp til transport af dine ting og opsætning af dem i dit nye hjem.

Vi har alt flyttemateriale der skal bruges til nedpakning, både flyttekasser, silkepapir, flyttetæpper og bobleplast.

Første skridt i flytteprocessen

Vi starter med at vurdere omfanget af din flytning, ud fra hvor mange rummeter din bolig har, og hvor mange ekstra skrøbelige eller tunge genstande, vi skal flytte. Her finder vi ud af sammen, om I har brug for ét ekstra par hænder (enmandskørsel) eller to ekstra par hænder (tomandskørsel).

Vi sørger for, at vores aftale er klar og tydelig – og vejleder dig samtidig i, hvordan du får pakket dine ting bedst muligt.

Efter vores samtale bringer vi dig vores gratis flyttekasser, så du kan komme i gang med pakningen.

Forsikring og Flytning – Vi har styr på det hele
Vi er meget påpasselige, men hvis der mod forventning skulle ske et uheld, er VIKA-flyt dækket af en af markedets bedste forsikringer. Du kan læse meget mere om vores flytteforsikring her.

Lave priser på privatflytning – helt uden ekstra gebyrer
Alle flytningerne kræver noget forskelligt, og derfor varierer prisen på privatflytning også. Ring til os på 61 24 24 24  og lad os skræddersy et tilbud til dig.

Alt det andet, du skal huske, når du flytter

Udover at hyre et billigt flyttefirma, er der mangt og meget, du også skal huske.

Aflæs dit forbrug af vand, varme, gas og el
Du skal bl.a. huske at aflæse dit forbrug af vand, varme, gas og el og melde det til de selskaber, du får forsyningerne fra.

Giv Post Danmark besked
Du skal fortælle Post Danmark, at du flytter. For at gøre processen lettere, kan du lave et login på Eposthuset.

Fortæl folkeregistreret, at du flytter
Også Folkeregistreret skal vide, at du flytter. Dette skal gøres senest 5 dage efter din flytning. Dette kan du gøre let og smertefrit på borger.dk.

Få alle vores andre gode flyttetips lige her – og lær bl.a. hvordan du samler en flyttekasse helt rigtigt.

Har du brug for en grundig tjekliste til din flytning, finder du en god huskeliste om flytninger lige her.

Brug for hjælp til privatflytning?

Send os en besked i kontakformularen eller ring til os på 61 24 24 24 og få en snak med en flyttekonsulent.

Privatflytning

MEGET tilfreds

★★★★★
5 5 1
MEGET tilfreds, venlig og god behandling

Billig og hurtig flytning

★★★★★
5 5 1
Billig og hurtig flytning. VIKA flyt er det bedste flyttefirma i København. Kan kun anbefales. De skal have 5 stjerner af mig.

Professionelt flytte-team

★★★★★
5 5 1
Helt igennem et professionelt flytte-team. Kan 100% anbefale Vika-Flyt. - Top professionelle, hvor der bare er tjek på det hele. 5 velfortjente stjerner her fra. Mvh. Jannie