Om os

Lasse VIKA

Lasse

VIKA-flyt blev startede for 4 år siden af 2 vognmænd, Lasse og Jesper, som har bragt mere end 30 års erfaring med ind i VIKA-flyt. Med 2 telefoner og 2 skriveborde på et hjemmekontor i Hvidovre. Efter kort tid flyttede vi så til Rødovre, og herefter samlede vi kontor og lagerhotel i Fabriksparken i Glostrup, hvor vi i dag har til huse. Vi beskæftiger i dag 17 flyttefolk fast, og har en driftleder som sørger for, at alle vores kunder får en super god service, den helt rigtige pris, og selvfølgelig den størrelse bil, og antal mænd der er behov for.

Jesper VIKA

Jesper

Alle VIKA-flyts biler er nye og udstyret med GPS, og vi er meget stolte over at vores sorte og blå biler, som i dag er et symbol på tillid, service, kvalitet og i hele landet, både Sjælland og Jylland, som vi naturligvis dækker 365 dage om året, døgnet rundt.

VIKA-flyt lægger stor vægt på service, tillid, ærlighed og kvalitet som er vores kerneværdier i virksomheden, at vi så også kan gøre det til en helt korrekt og fair pris er jo kun et plus, det skyldes vores dygtige kundekonsulenter, der meget gerne kommer ud og giver et uforpligtende tilbud på din flytning, og det er naturligvis gratis at få sådan et. Dette gælder selvfølgelig både virksomheder og private.

Ingen flytning er for stor eller for lille for os, vi har mulighed for at flytte alt fra mindre transporter til store flytninger, samt flytning af pengeskabe, flygler og andet tungt gods. Vi er naturligvis forsikret efter gældende regler, hvilket giver dig som en kunde en tryghed for dine ting er forsvarligt dækket.

Vi vil glæde os meget til at gøre din flytning til en personlig flytning