Om os

Lasse VIKA

Lasse

Alle VIKA-flyts biler er nye og udstyret med GPS, og vi er meget stolte over at vores sorte og blå biler, som i dag er et symbol på tillid, service, kvalitet på hel Sjælland, som vi naturligvis dækker 365 dage om året, døgnet rundt. Vi flytter også fra Sjælland til Jylland.

VIKA-flyt lægger stor vægt på service, tillid, ærlighed og kvalitet som er vores kerneværdier i virksomheden, at vi så også kan gøre det til en helt korrekt og fair pris er jo kun et plus, det skyldes vores dygtige kundekonsulenter, der meget gerne kommer ud og giver et uforpligtende tilbud på din flytning, og det er naturligvis gratis at få sådan et. Dette gælder selvfølgelig både virksomheder og private.

Ingen flytning er for stor eller for lille for os, vi har mulighed for at flytte alt fra mindre transporter til store flytninger, samt flytning af pengeskabe, flygler og andet tungt gods. Vi er naturligvis forsikret efter gældende regler, hvilket giver dig som en kunde en tryghed for dine ting er forsvarligt dækket.

Vi vil glæde os meget til at gøre din flytning til en personlig flytning