Erhvervsflytning

VIKA-flyt har mange års erfaring med flytninger og transport af både store og små virksomheder. Vi tilbyder erhvervsflytninger, som altid er tilpasset virksomhedens individuelle behov. Med VIKA-flyt får i derudover en erfaren partner, som er klar til at varetage ansvaret med at flytte virksomhedens inventar.

For at sikre en gnidningsfri firmaflytning, planlægger vi flytteprocessen nøje fra starten.

Her vil vi i samarbejde med virksomheden gennemgå flytningen fra start til slut. Vi hjælper gerne med at afmontere, emballere og pakke inventar inden vi transporterer og sætter det hele på plads igen, på den nye adresse. Ved flytning af større kontorer foreslå vi som regel af gøre dette på en weekend, uden ekstra omkostninger selvfølgelig, vi starter fredag aften, og når virksomhedens medarbejdere møder ind mandag morgen står alt klart, dette gør at virksomheden ikke for noget økonomisk tab over flytningen.

Bedste Erhvervsflytning i København

Vi er hos VIKA-flyt uddannet inden for projektstyring, så der vil altid blive tildelt en person som står for kommunikationen mellem flyttefirma og virksomheden, så der ingen misforståelser ville kunne opstå, og derved en gnidningsfri flytning.

Vi har bla. Udført større flytninger for Ungdommens Rødekors, Albjerg Revision, Københavns universitet, K.E.H, samt GF forsikring.

Nogle kunder vælger at indgå et tættere samarbejde med VIKA-flyt, fordi de har brug for vores hjælp til faste opgaver. Ved at indgå et tættere samarbejde med VIKA-flyt, får virksomheden samme faste flyttefolk og får større nytte af erfaring og kompetencer. Vi har i flere år serviceret kunder som Royal Copenhagen, Georg Jensen, Louis Vuitton samt kongehuset.

VIKA-flyt tilbyder:

Emballering, pakning og transport af kontorinventar, arkiv og lager.
Komplet flytning af virksomheder, inkl. kopimaskiner, pengeskabe, kontormøbler og IT-udstyr.
Flytninger for offentlige instanser.
Bortkørsel af affald og møbler.
Interne flytninger, hvad enten det er hele afdelinger eller et enkelt kontor.
Opbevaring i opvarmet og videoovervåget lagerhal.

Flytning Erhverv